NL FR EN

Afspraken


Om de consultaties zo vlot mogelijk te laten verlopen, maken we graag volgende afspraken:

Consultaties gebeuren enkel op afspraak. Dringende gevallen kunnen hierop uiteraard een uitzondering zijn. We rekenen in zo’n geval op het begrip van de wachtende patiënten.

Een afspraak maken kan :

  • Online via de oranje knop 'maak afspraak via internet' (vanaf 1 maart 2023). Indien alle afspraken voor de dag zelf bezet zijn en u toch wenst langs te komen, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.
  • Telefonisch: ons secretariaat is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8u tot 12u en van 12:30 tot 14u, dit op 03/827 05 22.

Wil u een afspraak voor een pre-operatief onderzoek, een kleine ingreep, het bevriezen van wratten,… dan neemt u best telefonisch contact op met ons secretariaat.

Voor het maken van voorschriften, attesten, verzekeringspapieren,… dient steeds een afspraak gemaakt te worden. Normaal gezien wordt er op een consultatie voldoende chronische medicatie voorgeschreven. Bekijk op voorhand welke medicatie u nodig heeft, zo voorkomen we nodeloze telefoontjes achteraf.

Huisbezoeken

Huisbezoeken worden voorbehouden voor ernstig zieke en minder mobiele patiënten. Een dringend huisbezoek wordt gedaan door de beschikbare arts. Huisbezoeken worden telefonisch aangevraagd, liefst voor 10u de dag zelf.

Telefonisch

U kan een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met de praktijk op volgende nummer: 03/827 05 22.

U kan op dit moment terugbellen voor adviezen en resultaten.

Dr. Deschuttere Danny    heeft een dagelijks beluur van 14u-15u.

Dr. Dhuha Al-Abed           heeft een beluur van 15u-16u op maandag, woensdag en donderdag.

Dr. Osama Al Kiar            heeft een dagelijks beluur van 16u-17u.

Voor uitgebreid advies kan u beter een afspraak maken en liefst online.

Afspraken kan u zelf online in de agenda maken op het gewenste tijdstip.